Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Såler 

- Vi bruker eSoles, Vasyli og SuperSole

De siste årene har klinikken hatt en stor utvikling i forhold til vurdering og bruk av fotsåler.  Vår vurdering tar for seg hele ryggraden ned til fot og tær.  Såler kan derfor bli tilpasset for alt fra ryggproblemer til smerter i foten.  Siste nyheten er eSoles som ikke bare blir brukt mot plager, men som også er utviklet for forebygging og for å forbedre ytelse. 


eSoles

E-sole_image001.jpgeSoles ble utviklet innenfor idretten for å forebygge skader og for å øke ytelse.  Den er i dag brukt av toppidrettsutøvere innenfor idretter som sykling, løping og basketball og mosjonister som ønsker bedre tider og mer trivsel.  Bruken av sålene spredte seg fort inn i markedet for medisinske problemer i bena og ryggen.  Våre brukere i dag representerer personer som har hatt store problemer med å stå og gå på bena sine, til mosjonisten som ikke kunne løpe mer enn 1 km før han fikk vondt i kneet,  til personen som er mye mindre sliten i bena etter en arbeidsdag på hardt gulv.

eSoles sålen er en fast såle / fotseng som blir lagd ut ifra en nøyaktig data scannet form av din fot.  Den blir bygd opp av forskjellig materialer med forskjellig hardhetsgrad med muligheter for støtter og avlastningspunkter.  Det er en robust såle som ved vanlig bruk vil vare fra 2-5 år.


Vasyli sålen

vasyli_blue_logo.gifVasyli sålen søker å avlaste og redusere smerten som er tilstede ved tilpassning som skjer i klinikken.  Denne sålen gir oss mulighet til å være detaljert i vurderingene av sålebruk og effekten av bruk av sålen.

Vasyli sålen er en fast såle / fotseng med standard størrelser.  Den har forskjellige såler i forhold til hardhet og utforming med spesialinnlegg.

Vasyli sålen søker å avlaste og redusere smerten som er tilstede ved tilpassning som skjer i klinikken.  Denne sålen gir oss mulighet til å være detaljert i vurderingene av sålebruk og effekten av bruk av sålen.

Vasyli sålen er en fast såle / fotseng med standard størrelser.  Den har forskjellige såler i forhold til hardhet og utforming med spesialinnlegg. 


SuperSole_logo.jpg

Super Sole sålen

Super Sole sålen er en dynamisk, fleksibel såle.  Det vil si at den støtter opp foten med materiale som gir etter ved trykk.  Som en fjær.  Den ønsker å stimulere fotens funksjon slik at muskulatur i foten blir mer aktiv.  Vi har spesielt tatt denne i bruk hos barn hvor vi ønsker å stimulere barnets naturlig utvikling.

Super Sole sålen er lagd av at materiale som formes under oppvarming.  Sålen tilpasses foten når den er oppvarmet og får en fleksibel, men stiv form når den avkjøles. Dette er et konsept utviklet av det danske toppidrettssenter

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Manuell Terapi Klinikken